Utställning 2022

OBS Det har varit mycket stort intresse för utställningen och tisdagen den 12 november är fullbokad. Onsdagen den 13 november finns det för tillfället en plats kvar.

För att boka onsdagen, ställa sig på väntelista för tisdagen, eller för att få generell information om utställningen, så kontakta Tobias Bondesson (utställningsansvarig): tobias.bondesson@afconsult.com, telefon 010-505 73 70

 

Utställning i samband med Energi- & Industridagarna

Parallellt med konferenserna anordnas en välbesökt bordsutställning där leverantörer erbjuds en utställarplats för att kunna informera deltagarna om sina produkter och tjänster. Välj att delta en av dagarna eller båda två alltefter hur programmet passar ert erbjudande. Anmälan öppnar efter sommaren.

Vid frågor om utställningen, kontakta Tobias Bondesson på ÅF, tobias.bondesson@afconsult.com, eller telefon 010-505 73 70.

Bordsutställning

Utställningen har en enhetlig prägel och utställarnas företagsnamn textas av oss på en skylt som placeras på utställningsskärmens överkant.

Varje utställare får en utställarplats som består av ett bord och en skärm bakom bordet. På skärmen kan produktblad och liknande fästas upp och på bordet kan lättare utställningsmaterial presenteras. Det går utmärkt att använda laptop och en extern skärm för att demonstrera utrustningar och simulera förlopp. Möjlighet att koppla upp sig på Internet finns (trådlöst).

OBS! Inga roll-ups eller andra montermoduler tillåts.

Följande ingår i avgiften för utställningen:

  • Avgiften gäller för 2 personer (möjlighet finns att köpa till max 2 extra platser)
  • Inträde till konferenserna i mån av plats
  • All förtäring (morgonkaffe, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika)
  • Middagsmingel efter kl 17:00 tisdagen 12 november

Avgift (2019 års priser)

En dag 16 000:-
Båda dagarna 24 000:-
Extra deltagare i montern 6 000:- / person och dag

Här kan ni se en lista på utställare sedan 2011.

 

Bordets mått
140 x 65 cm
Skärmens mått
Användbar yta är 96 cm bred och 115 cm hög. Sidopanelerna är avsedda som avskiljare och där skall inte material sättas upp. De är 46 cm breda.

Utställningsmodul